Vägen är alltid fylld med osynlig" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vägen är alltid fylld med osynlig


Tomhet

 

Stränder sänkte sig

Genom stjärnors ljus

I tankars svindlande kraft

För att stiga mot rymder

Fyllda av hoppens snövita ängar

 

Nätter av blåa ensamheter

Dagar av längtans lila rus

Kärlekens hoplagda spetsar

Sydda av rödhetens rodnad

Tankar likt havsvågors irrbloss

 

Hjärtans tysta ishav

Blänkande kalla fregatt

Seglar i Månstjärnans tröst

med hissade fyllda segel




Fri vers av madigan
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-27 17:12



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Tog tag..måste läsa den igen, tack!
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan