Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte fatta att jag gjorde det...


Tänka sig


Jag är bra
Jag är modig
Det säger alla
Jag tror lite på det själv
Faktiskt
För jag gjorde det
Jag sade det

Jag älskar dig

Jag sade det till dig
Jag gjorde det
Jag klarade det
Tänka sig

Tänka sig

Jag är stolt nu
Över mig själv
För jag gjorde någonting
Som jag aldrig trodde att jag skulle göra

Gud, skicka lite kraft till mig
För nu kan jag inte stå på benen längre




Fri vers av -October-
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 21:13



Bookmark and Share


  Deviance
du gjorde min kväll. myys!
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-