Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frustration över situationen


Är det värt att vänta på den man älskar

Frustrationen tar över
Vet inte vart jag ska gå
Eller ta vägen
Kan inte sluta tänka
(Tänka på dig)
Tänk om vi alla dör imorgon
Har det varit värt att vänta på dig då
Tänk om du hittar en annan
Eller försvinner härifrån
Har det varit värt att vara ledsen då

Jag vill ha dig
Som aldrig förr
Jag vill ha dig här
Och nu
Just nu

Vill inte gråta mer




Fri vers av Glaaskupan
Läst 218 gånger
Publicerad 2009-05-27 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan