Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sååå viktigt med människokontakt


Kontakt

Tänk om man var ensam i hela världen
ingen att prata med

tänk om telefonen a l d r i g ringde
ingen att prata med

Tänk om det aldrig kom någon på besök
ingen att prata med

Tänk om lägenheten var tom
ingen att prata med

Tänk om det aldrig kom ett mail
ingen att "prata" med














fy faen va tråkigt!!!




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-27 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel