Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har inget att skriiva här


om vår kärlek var en saga

Om vår kärlek var en saga
skulle vi träffas på den allra första sidan
och dansa mellan björkar och rosenbuskar

Om vår kärlek var en saga
skulle vi för evigt vara unga
och äta nyponsoppa med glass
precis som när man var liten

Om vår kärlek var en saga
skulle det sista kapitlet handla om
hur tacksam jag är över dig




Fri vers av lonelynights
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelynights