Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en sak jag funderar på


Kan det va så

Frågorna spökar
tankar växer

Känslorna yr
kan det verkligen va
hjärtat som styr

Kan det verkligen va
SANT
eller bara känslorna
som spelar mig
ett spratt




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-27 23:29



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
hjärnan har viljan men hjärtat sista ordet..
:)
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson