Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.... men rätt som det är så dyker dom upp igen


Visa som kapitulerat




Jag ville skriva en vacker visa
jag ville skriva den blott till dig.
Men orden fattas i hjärnkontoret
men hoppas ändå få va din tjej.




ME/09




Övriga genrer av Madjori
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori