Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penga saknad


Har ni inga pengar
Så åk inte till Australien
För det är tydligen ett så dåligt land
Så man kan inte tjäna
Pengar

Ja det är bedömningen efter att ha sett
Ett halv avsnitt av, ”gränsbevakarna”
"har du inga så kommer du inte in"
Byggt på förvisade brottslingar som det är
;=)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-10 05:44



Bookmark and Share


    //Nikita
haha applåd! ^^
Högt underhållande ironi :)
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO