Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val-jakten


VAL TILL VARJE PRIS!

VAL ska vara något
Som folk under övervägande
Bestämmer sej för något
Som de tycker och tror på

NU åker de runt ”valarbetare”
Runt om på sina håll
”jagar folk för att välja”
Men vad hände med den egna insatsen

Ska man springa efter folk och säga
”Välj för fasen, välj det är demokrati”
Vad är det för jävla demokrati

VAD är en demokrati värd
Om de röstande ska ”jagas fram”
På alla möjliga ställen
Med ”ambulerande vallokaler”

Vad sa han Hermansson
”Nån djävla ordning får de vara i ett parti”

NÅN djävla ordning får de vara på valjakten!
OM de ska kallas demokrati




Fri vers av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-29 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO