Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla förbrytelser, är mer av historiskt intresse, men för dom som inte vill ens erkänna att de förekommit, så kan de lika gärna hända igen... de liksom på nåt sätt, "godkänner förbrytelserna"...


Osmansk ondska


Sultan fan

En Osman

Plågade armenier

Sen sk ”ungturkar”

Upplopp på Balkan



Man kastade ut Turkarna

Från sina belägrade stater

Turkar

Som i sin tur begick

FOLKMORD I BÄSTA HITLERANDA

Fast då, visste man inte nåt om Hitler

Man slaktade helt enkelt Armenier


Dödsmarcher och mördarfängelser

Svält och nöd

För att ”turkarna skulle ha”

Armeniernas bostäder

De Turkar som kastats ut från de frigjorda staterna


Man sköt, och högg ner folk

Som man viller

Man skapade mördarligor

Som sköt helt ”legalt”

Alla armenier man kom åt


Detta folkmord som Turkiet aldrig erkänt

Beordrat av den Turkiska regeringen

Mullorna i moskeèrna sa att

Det var helt ok att mörda kristna

Turkiet har aldrig erkänt folkmorden

Detta Turkiet, som finns idag

Erkänner inte folkmorden för snart 100 år sedan

Men de vill med i EU

Varför ska vi släppa in dom….




Fri vers av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-29 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO