Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan poesi (rimmad) vara rolig, DET är frågan ? Vi får se......


"Humoristisk Poesi !"

En jovialisk President
född av en impotent
brorscha till Clark Kent
fastna i ett element
som Posten hemsänt
med rekommenderat porto
ända från Del Órto

En andalusisk Kosack
vars byxbak gick och sprack
vände, helt, på sin klack
snabbt sedan hemåt stack
förstörde sig se´n på Krack
som inköpts på en mack
i norra Kazakstan
han blev se´n "hög som Fan"

En devot Nekrolog
svimma när han såg
en karismatisk geolog
med håret i en våg
en ljushyllt Malmöpåg
som gillade ål
fast , outsägligt snål
tog fatt ål via crawl
dog se´n drunkningsdöden
hade inte Hela "Glöden".....

------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-28 22:02



Bookmark and Share


  Ebba N.
Läste denna med ett leende på läpparna.

bokmärker:)
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska