Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaragdgnistrande

 

god värme
når hjärterötterna
jag sträcker mig än en gång
mot solen

regn fuktar gräset
smaragdgnistrande skymning
och fågeln sjunger
länge

allt jag önskar




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-28 22:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vackert och fridfullt.
2009-05-29

  Elaine.S VIP
Låter härligt, bra fångad, den stunden!!
2009-05-29

  Johan Bergstjärna VIP
Mmmm ... fin liten gnistrande vårpärla... ahh!
2009-05-29

  Caprice! VIP
Och mina gröna ögon vilar i andanom på dig.
Vad mera kan man begära en sådan här speciell dag... ;-)

Mysig dikt!

(tredje gången jag försöker skicka denna kommentar kanske jag lyckas, vore synd om det hinner gå sju minuter till för då är det nästa dag, så att säga...)
2009-05-28

  Carola Zettergren
Så sköööönt!!!!:)
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger