Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela liv öppna dig!

 

liv
hela liv
öppna dig

alla dina rikedomar

jag står vid porten
jag vill in
igen!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-28 22:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fullheten!
2009-05-29

  Elaine.S VIP
Bra!! att ta sig till porten är framsteg...
2009-05-29

  Caprice! VIP
Jag vet en port som öppen står
men snart den sluts för evigt
man genom hela livet går
upplever varmt och skevigt...
O, dröj ej längre - gå dit in
där vortex finns som ger dig spinn...
För snart, för snart
är livet färdigt, klart.

(liten travesti på känd psalm)

Bra uppmaning, Måna! Snyggt fångad känsla av det oåterkalleliga. Men så länge porten står det minsta öppen så...
2009-05-29

  Johan Bergstjärna VIP
Ibland är det som att man går havande med livet ... allting har sin tid ... sen föds man på nytt förnyad & stark.
2009-05-28

  Eva Langrath VIP
Innerlig önskebön
2009-05-28

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2009-05-28

  Suzy med punkterna
Vilken längtan!!
2009-05-28

  Sturesdotter
Hittar du mer än en nyckel; glöm inte dela ut dem...!
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger