Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikallivet

 

Jag lyser i min frånvaro,
för musikalveckan är i full gång.
Osynkade repliker
falska toner
OJ jag snubblade.
Premiär ikväll
lugna andetag,
flytta på dig PUCKO, du står i vägen.
Tappad rekvisita
tappade textrader
tappat smink
tappad myggtejp.
Nervositeten tar över
det här kommer aldrig att gå.
Att ingen lyssnar på vad jag säger!
På med kostymen,
myggan påslagen och på plats,
håret uppsprayat och
ögonen uppsminkade,
djupa andetag i lungorna
pepptalk i kulisserna och
en hel massa nerviga skådespelare.

Två sekunder tills ridån går upp,
fast premiären är ikväll.
Tiden går snabbt när man har roligt,
och
jag älskar det här!




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 298 gånger
Publicerad 2009-05-29 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel