Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Artefakt



Konstgjorda föremål

och

andra saker

ber om nåd

Jag ger dem lite hopp

och

de tystnar för en stund

Klagan väcks åter

när tigerdöden

och

vattengitarren dunstar bort

i solen,

konstgjord tydligen

eller inte gjord alls

bara uthälld

De andra sakerna

granskar

de icke konstgjorda

icke artefakt alltså

Alltså ingen

ishäst

som trampar på

i lava




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2009-05-29 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP