Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dröm



du kom i min dröm för en smärtsamt adjö
tystheten talade åt oss.
med tunga, långsamma steg
hasade du dig ner ifrån min borg.
Jag såg ditt sorgsna ansikten
föryngras framhävande barnet i dig,
jag såg din själ lämna dig
och ett virr varr av tankar väckte mig.






















Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-29 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP