Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

störningar



Ser i en gamla fotografi vackert leende.
undomlig harmoni.
Tid har förflutit sen dess, leende utbytt
med vardaglig tristess.
Det var inte så mina drömmar såg ut
återblickande i väntan på ett slut.
Gå tillbaks till drömmarnas ursprung
stanna upp, njut av det som var ung.
Öppna ögonen ser dig omkring
livet är mer än en gammal dröm
även om den för tillfälle stör
din väl behövlig sömn.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-29 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP