Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indiansommar


Hösten
vände om

och sommaren
kom åter...




Fri vers av Idun 1
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-09-23 23:47



Bookmark and Share


  Svante
Kort och konsist! Visst är det härligt när det händer!
2005-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1