Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de glada tider



Jag minns de glada tider på tv mac Kayan
i radion gyllen tider.
I hemmet barna skrik på jobbet
massa skit.
Ändå minns jag väl de tider som i kontrast till dagens
får mig att stillsamt undra varför just jag kvider.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2009-05-29 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP