Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar dig



Jag saknar handen som smekte mig till söms
rösten som ömt viskade mig godnatt.
Morgonens tåtassande till kaffe panna
den glada godmorgon älskling
här är kaffet...
jag saknar dig.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2009-05-29 22:18



Bookmark and Share


    soffran
Vacker!
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP