Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens iver

Nattens ljus mot min kind

brännande mot livet

tar din hand

lovar dig mitt liv

kärlekens absoluta kärna

jag och du

evighetens botten

lovar dig min själ

kysser sanningen till liv




Fri vers av flickan i spann
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-29 22:38



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Kanske bättre sent än aldrig..?
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann