Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan vad vacker du är!


Egentligen vill jag

ha dig här och nu

men

egentligen inte

för

jag är rädd för dig

och kärleken

Ändå vill jag ha dig,

och mycket av dig

Hade du varit här nu

skulle jag tagit

din hand

och

gått ut och visat dig

skogen vi har här

Då skulle kanske min

rädsla försvinna

ut

i den kommande vintern

Kanske är du också

rädd,

rädd för mig

och kärleken

Då har vi i så fall

något gemensamt




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2009-05-29 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP