Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ni mött dessa övernyfikna som vill se, höra och vara med överallt, utan att själva synas... platta näsor mot glasrutan....


Totalkoll och vånda

I ett xxxxxx församlingshem
Fanns lägenheter
Den enas lägrade jag
Den andra, beboddes av ett åkerspöke

Detta åkerspöke jagade alltid en med blicken
Utan att själv vilja synas
Men jag kollade då snabbt
Men då drog hon undan huvet
Fort som fasen

Men hon var besatt av vad andra gjorde
Så pass så hon alltid kollade
Så jag stod i hallen och stönade som en kåt
Vilde, alltför att få den tjyvlyssnande
Att få nåt i sej
Där hon stod med örat mot dörren

AaaAAAAAAOOOOO UUUUU OOOO
JA TA DEN, VA SKÖÖÖÖÖNT
VA HÄRLIG DU ÄR JAAAAAAA
Koooooommmmm JJAAAAAA


SÅ FICK HON DÅ NÅT
Att höra på…. Att skvallra om
Högt sa jag dock att.
”Ska vi låta dörrn va olåst så hon kan smyga in och höra bättre”

Men de sura blickar jag fick
Syntes de som om hon inte gillade mej..
Kanske gillade hon inte när jag talade om ”åkerspöket”
I trapphuset heller….
Ja om on nu fattade vad jag menade…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-08 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO