Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nejdå, det är inget fel på vare sig familjen, vännerna eller raggargänget som vill ha smörgåstårta här i natt, men...


Vånne jag vore en igelkott!

invaderad
igen

vånne jag vore en igelkott
rulla en boll
med taggarna ut
- hit
inte längre

*
  *

     *
   * 
      * *
            *
                * * * 
 sova i en lövhög
                        *
                           * 
                               *
 larva runt i sommarnatten
                                  
                         *  *
                    *
                 * 
snaska snigel vore enkelt
fast food ingen disk
              *
                  *
vädra grävlingfara
**
     **
              ** ** **
                               ** ** **
                                                 ** 
rulta snabbt i lä!!!

osocial och singel i fullmåneljuset...   
 

vånne jag vore
en igelkott
om bara inte...
erotiken vore så taggad och vass!


             




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-30 01:50



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Känner igen mig i viss vass mån...
Härligt med kottspåren som vinglar lite, fått nåt vått månne...
Vånne jag hade lite vin!

Mysig dikt!
2009-05-31

  Lili Samuelsson VIP
den här är så skön, att sätta igelkottens liv och leverne i människans tanke
2009-05-30

  Elaine.S VIP
Läste den i natt och nu igen på förmiddagen och upptäcker då en ändrad form och blir helt förtjust i egensinnigheten och den taggiga lekfullheten . Bra!!!
2009-05-30

  Ronny Berk
ja - den texten sticker ut, en full måne och erotik med viss försiktighet är inte helt fel !
2009-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Givetvis går tanken till Ferlins "Av ständig oro".

Ordet "vånne" har jag aldrig tidigare stött på...

Kul det där med "rulta" (liksom "tulta").
2009-05-30

  Sturesdotter
Text med slutknorr! Söt!
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger