Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjältarna


Är de bara jag som tänkt på
Att Charles Lindberg
Och president Kennedy
Liknar varandra

Hjältar av varsin tid
40 år emellan
men kanske
1900 talets mest kända män
I alla fall, i ”hjälte världen”

Allt för att de är både hjältar och snygga
Gandi var en liten ful man
Martin Luther King, ja han var ju svart
Clinton, han hade ju sex…. Med en annan kvinna
(hehe som om inte Kennedy hade det?)

Nä de gäller nog att vara vit
Snygg, hjälte i rätt tid…
För att blir ”stor”
SJÄLV har jag bara de
2 första än….. ;=)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-09 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO