Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens antites

ledsamheter förföljer oss nu
sorger skrämmer oss itu
vi älskar utan kärlek, utan låga
vi finner aldrig lycka, enbart plåga

om jag sa att jag älskade dig
skulle du helst avstå från mig
om du sa att du älskade mig
skulle jag helst avstå från dig

detta är människans kall
detta är livets förfall
detta är sanningar som ej kan ses
detta är kärlekens antites




Fri vers av Daybreaker
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-09-24 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker