Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita ben


Jag utlämnar mina vita vinterben
Till attack från solen

Allt för att man ska

Se hur vackert vädret är…
Och njuta av sommraren

D v s

Myggen, gräsklippare, skrikande barn
Hetta, svettiga medmänniskor
Och en massa annat kul…..




Fri vers av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-29 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO