Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå


Hallå har ni:
grisfötter
Ja

Grisören
Ja

Grisknorr
Ja

Svinaktigt betalt
Ja

Är ni slaktare
Nej pensionerad riksdagsman…under 50




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO