Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vet Marit om det


Nu snackar Marit Paulsen om att
Euron är en av världens mest stabila valutor

Och?

Varför har samtiliga Euroländer utvecklats sämre
Än de utanför?

Och, varför ska vi ha en ”stabil” valuta?
Är inte läxan från 92 nåt att se på


Jag tycker Marit ska bjuda på sylt
Gjord av besprutade bär
Istället

De kunde hon….




Fri vers av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-30 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO