Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elitoppet


Hallå
Ni som ser elitloppet

Såg ni när kameran svepte över omgivningen


Såg ni den där snygga cyklisten
Ja jag vill inte skryta
Men det var jag…..




Fri vers av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-30 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO