Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kl. 07.45 Skogome



Molnbasen ser hygglig ut


Även solen ser ut

att sköta sig


Internerna har börjat arbeta

innanför de daggblänkande staketen


Några läser svenska

för att överhuvudtaget

ha någon chans


Har dom det?




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-30 17:40



Bookmark and Share


    soffran
Hm vet inte?
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP