Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Permafrost


Hård frost i kalken


Töm den och frys

Isen fastnar i läpparna


Frosten lider

Isen bär,

eller brast den under dig?


Nedåt mot permanent tystnad

Livet passerar,

passeras,

kasseras


Livet tiger

och huttrar


Sista droppen,

kristallen,

töm den,

svälj den,

putsa den med stämbanden!


Göm den,

frys den i sinnet,

i permafrosten




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-30 18:53



Bookmark and Share


  Zandra
haha

fyfan.

applåder!

den va kung!
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP