Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kloka ord från en liten kvinna.


Ibland behövs inte mycket för att man skall tänka till


Stod i köket och kände mig

överflödig och i vägen

när min fru och dotter

rumstrerade om

bland pizzor, kartonger

och bestick


Jag uttalade att jag lika gärna

kunde gå därifrån

då jag ändå inte

gjorde något vettigt!


Då sa min dotter,

det gör du ju,

du lever ju!











Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-30 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP