Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
edit 30-01-2011: expiration day, expired


Hjärtan

mitt hjärta
de slår som ditt

då jag inte är med dig

det slår som när jag ligger och lyssnar
lyssnar bara för att veta att du verkligen lever

mitt hjärta slår lika hårt och klart
lika som ditt

lika som ditt
för att jag älskar dig




Övriga genrer av Lusse
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-30 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lusse
Lusse