Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
it´s all about choise..


Val

Den vuxne är
cyniskt död

och barnet
levande fri

så vi dödar
den vuxne

och räddar
barnet




Fri vers av Blodros
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-30 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros