Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
It´s all about choise..


Val 2

Den vuxne är
cyniskt död

Och barnet
levande fri

Så vi dödar
den vuxne igen

och straffar
barnet för det




Fri vers av Blodros
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-30 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros