Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putin Stalin


Stalins mord
På Raol Wallenberg
Visar om inte annat att
Stalin och Hitler, var minst lika ”goda”
Båda 2
Lika goda som plutonium eller nåt

De är tillsammans 1900 talet ”värsta”
Det värsta i det är att de kanske
Inte ens skulle skämmas över det epitetet

Men ingen man är ensam ett land
Det fanns ju faktiskt massor som stödde dom
Annats skulle de aldrig funnits
Då hade Hitler dött på sin hemlöshet
Vid järnvägsstationen i Wien

Och Stalin hade varit bara en till ryss
Som funnits i historien och glömts bort…
Det r dock än mer tragiskt att en sån man
Som Raol,, inte fick leva och fortsätta sin gärning




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-19 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO