Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom kommer kliva på dig

Allt bleknar så fort
avståndet blir längre och längre
för varje microsekund


Våra tankars hetta
torkar mina ådror
jag är minimal nu

vi dansar och du säger
du har himlen i dina höfter
men ändå är det inte jag
som har äganderätten på ditt hjärta

När jag tänker tillbaka
så slår det mig
jag var så otroligt svag för ett år sen

Jag vill se dig när du sover igen
få känna på din panna
jag vill andas in dina utandningar
man kan inte vara närmre än så


Jag trycker på repeat till mina ögon blinkar
ögonblicket kommer inte tillbaka

Allt som händer är att ångesten
slår sönder alla tankar till spillror
får mig att kolla på dom genom förstoringsglas
man blir så lätt paranoid

jag vill inte ha dom här ärren i nacken
misstag som stirrar på mig bakifrån
vart än jag går
Jag vill brinna ostört utan att andra ska trampa ner min glöd



\"Dom kommer kliva på dig\"




Fri vers av unhappyvoices
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-09-24 11:00



Bookmark and Share


    BrokenHearted
favoritdel;


"Våra tankars hetta
torkar mina ådror
jag är minimal nu

vi dansar och du säger
du har himlen i dina höfter"

Otroligt vackert, sorgset men till slut ändå starkt och modigt..inlevelsefullt och lätt att läsa, men ändå ett enormt djup.

Tack
2005-09-24
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.