Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lögner eller sanning... ja man undrar


OM ? Garbo


En del saker kan vara svåra att
Ta till sig
Det kan räcka med att de kommer
En dum kommentar, på en annars trevlig fest
Eller, som i detta fall, en film om Garbo

Där säger nån idiot:
”Hon var melankolisk som alla svenskar
fler veckor om året så har svenskarna
ingen sol alls”

Kanske finns de 100 000 människor
Som lever norr om polcirkeln
Inte ens tillräckligt många för att få ihop
Till en ”EU ledamot”
Av de 26 eller 28 som finns….

Alltså kanske en 100- del av folket
1 %
Och Garbo, eller Greta Gustavsson som hon hette
Växte upp och bodde i Stockholm
Men alla som ser filmen om Garbo
Kommer att få höra detta idiotiska påstående

Så lätt kan lögner spridas
När idioter handskas ovarsamt med sanningen
Nu är inte det nåt som omvälver världen
Men, en annan gång är det så..
OCH vlken tilltro kan man sätta till
Resten av en sån ”dokumentär film”?
Med såna vrålidiotiska kommentarer?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-10 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO