Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtan kvarstår

 

det jag finner i djupet
när lodlinan faller
och faller

vad är sant?

ingen kan verifiera
sina egna djup

jämförelse saknas
försöket kan inte upprepas
det en gång uppfunna
återskapar sin sanning

gåtan kvarstår




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-31 13:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"A thousand kisses deep"
2009-05-31

  Larz Gustafsson VIP
"A thousand kisses deep"
2009-05-31

  Caprice! VIP
Ja, det gör den. Hela livet. Och tur är väl det... ;-)
Snyggt virkad lodning!
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger