Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Att i mörker vandra,
utan mening,
utan syfte,
är i ens egen tanke en förnekelse av känslan.

Att önska sig mörker
är att önska sig mänsklighet...

Mörker...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-14 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson