Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mors dag..

 

man säger att tiden läker alla sår
men där tomheten gapar
står även tiden maktlös

det är fem år sedan 
jag förstår inte mer nu än då
att du inte finns

jag gick med en liljekonvaljebukett
till graven i kväll
men du var inte där

göken gol i nordanskog
uppe där det gamla torpet låg
och jag tänkte att

där är du nog
 
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-31 22:14



Bookmark and Share


  Sturesdotter
sorgsen och vemodig
och vacker dikt
2009-06-01

  Syrsan
Vackert skrivet. Väcker känslor och tankar om min egen mor.
2009-06-01

  Elaine.S VIP
Mors dag kan verkligen vara en saknadens dag...
2009-05-31

  Eva Langrath VIP
Det tror jag säkert att hon var
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger