Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på ont o gott


Sitter vid köksbordet och filosofera´
tänker hur livet är för mig numera.
Minnerna gräver i den tid som varit
ser hur illa mitt hjärta har farit.
Många av mina nära o kära är borta
plöstligt blir långa dagar korta.
Blickar i livets retrospektiv
för att söka en mening i mitt framtida liv.
För nog är det så, mitt i allt elände
att högre makter släcker det de en gång tände.
Så jag är nöjd med allt jag har fått
livet är och förblir på ont och gott.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-31 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP