Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske



Du vill aldrig mer traffa mig
jag vet det
aven om dina kansken
hanger kvar i luften
likt en knappt synlig
fiskelina

Du vill aldrig mer se mig
i ogonen
inte se vad vi hade
vad vi aldirg mer
kan fa tillbaka

Jag ar dod for dig
men du fortsatter
leva








Fri vers av Johanna Ljunggren
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-01 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Ljunggren