Regnet sköljer tårar under" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Regnet sköljer tårar under


Solen

 

Morgondagen en vallack

Otämjd resklar över tiden

Mina tömmar har jag

Till låns av änglavingad

 

Mina ögon för att se

Det klara och det blå

I färden framåt bakom manen

Som träffar mina kinder




Fri vers av madigan
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-01 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan