Du som var" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du som var


Viktigast

 

Du var en vind

Vid vändkors väg

Inte varm inte kall

Mera en påminnelse

 

En doft av något oförnimbart

En glömskas tysta krydda

En lek bland lövblads grönska

Finns kvar så jag kan minnas

 

 




Fri vers av madigan
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-01 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan