Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina kära, kära vänner; låtom oss älska livet!

 

Omfamna det kärleksfullt och..

(vem fan har snott min tvättid?)

se möjligheterna istället för...

(ska slita ut deras tvätt och slänga i soporna)

svårigheterna i det som kan...

(förbannade luckjävel som inte öppnar sig!)

föra dig framåt i livet..

(dåså.. slår väl sönder glaset för tvättskitet ska ut!)

Sedan, mina vänner, kan ni skörda

(Åh, holy mo... och fuck i helvete, vatten överallt?)

er egen ljuvliga frukt...

(hehe... deras tvätt är helt dyngsur och in med min egen)

i vetskap om att ni..

(men... hur ska jag nu kunna... inget glas?)

har gjort ert allra bästa...

(ducktejp... ducktejp?)

för att skapa ett gott och kärleksfullt liv.

 

-

 

(eh, nåja.. ingen annan kan tvätta nu heller såe..)

 

sväljer min tvättkolv och smyger ut.

 

 

 




Övriga genrer av ~Hope~
Läst 358 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-02 10:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
men snälla, snälla ! varför tvätta när det ändå inte är torkväder, så jävvla dumt...och "låtom " klingar så vackert, låter så fint
2009-07-09

  Blåbäret
underbart!
och samtidigt så sorgligt sant...

applåder!
2009-06-04

  Vildand VIP
.. he, he ... :) :)
2009-06-04

  Hannadraken
ideal kontra verkliga livet. Ja, du är så sanslös på detta Hope! Bästisbra!
2009-06-04

    sunnanvind
skrattar mig ut härifrån, du är duktig du på att få till det;)!!! Applåder!
2009-06-04

    Erika H
Tack så hjärtligt mycket för den underbara texten med alla omfamningar och ljuvliga frukter.
Smakar så gott att veta att även i de mörkaste stunderna så lyser solen klart, i alla fall hos dig!

*s*
2009-06-02

    leelee
Dubbla känslor...sâ att säga...*skrattar*
2009-06-02

  Sturesdotter
*skrattar förnöjt*
du kan då få til det! härlig blandning..

sänder egen tvättmaskin till dig...
2009-06-02

    sofia flow
Hopeiskt underbar
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

~Hope~
~Hope~