Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påhittad!


Vart gick du?

Du skulle inte ha gått. Gå inte kom tillbaka för att jag har saknat dig
jag önskar att tiden bara kan gå tillbaka lite
till den dagen då vi träffades
letar och letar efter dig men ser bara din skugga varför gick du
du kan säga vad du vill men säg, förklara. jag ville bara att du skulle vara ärlig.
gå din väg önska inte att jag hade träffat dig...




Fri vers av sesi
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-01 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi