Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårs oro


Oron

Kärleken
Sex
Oro
Ro
Litar på dej
Men vad vet man
Vad vet man om sig själv
Jag vill älska
Men

Är jag bra
Är jag ok
Vet man att den reser sej
Hur kommer det att bli
Hur känner jag om du vill
Hur vet jag när det är efteråt
Vad gör man efteråt
Fan så kladdigt….

Efteråt
Fan så kladdigt
Papper, inte lakanet, shit
Men, skönt
Skämmigt
Hett, röda kinder
Smeker och känner
Efteråt, mindre oro
Ska vi snacka
Kan man snacka om vadsomhelst
Efter att man älskat
Första gången

Ööö, hm
Va härligt svettig du är
Oj ingen bra kommentar kanske….
Men jag menade det, svettiga bröst efter kärlek
Är nåt speciellt…
Men ändå, de gick, bra, tror jag
Om de ska vara såhär
Är de inte såhär de ska vara
”de skönaste jag känt”.
Sa jag och kysste din kind
du smekte mej och log

Fasen så härligt. Undrar…
OM de kan blir bättre ändå
Tänkte jag, då…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 00:44



Bookmark and Share


    //Nikita
Så härligt klockrent! )))
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO