Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor hos mobbade barn.


väntan på rasten

illamåendet växer,


håret reser sig,


Svetten kommer,


tankarna virrvlar runt
som löv i vinden,


Hjärtats dunkande ekar i kroppen,


Huvudet värker,


tänderna biter på tungan,


För att...


nu är det rast.




Fri vers av gloria
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-01 19:59



Bookmark and Share


    Nebula
haha, ja det är inte roligt med rast :)
2009-06-08

  Aquila
Ja det är förjävligt! Man blir så ledsen över detta elände!
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

gloria